Contact

E-mail

nautafoodconsultancy@gmail.com

Telefoon

0548-361706

Mobiel

06-25652386

Ab Jansenstraat 2
7451 EB Holten
Nederland

Kvk: 83769633
BTW: NL003872685845
Bankrekeningnummer: NL86INGB0006972384

Testimonial Dorothee - Nautafoodconsultancy

 

 

I remember with great pleasure working together with Jan Nauta, having free and open minded discussions and driving innovation project together. Jan is a free thinker who reflects new topics with a creative spirit and regards them from a variety of different angles. A real expert with broad experiences both in theory as well as practical implementation. Competent, imagimative, communicative and empathetic- that’s how I got to know and appreciate Jan !

Dorothee Lodenstrasser, brandmanager Ueltje germany

Testimonial Daan - Nautafoodconsulatancy

 

 

Jan is iemand met een creatieve open blik en iemand die altijd op zoek is naar de oplossing. Bij innovatieprojecten brengt hij know-how maar ook een aanstekelijke drive mee. Een zeer kundige en prettige persoon.

Daan Ophij, Category development Intersnack

Testimonial Peter - Nautafoodconsultancy

 

 

Jan is een optimistische pragmatische innovator die beleid kan koppelen aan concrete innovatieve concepten. Met zijn ruime internationale ervaring in R&D is hij in staat om goed te luisteren naar de diverse invalshoeken en belangen. Bij Jan blijft het niet bij ideeen op papier, hij zet ideeen ook om in lab voorbeelden, proefproducties en tot het opschalen aan toe, waar bij hij niet schroomt om zijn handen vies te maken.

Peter Visser, category leader marketing Intersnack

Scroll naar boven